top of page

ART ♡ FOO(D)(TBALL)

UEFA EURO 2016 EVENEMENT

 

10 juni - 10 juli

@ Cinetol & Tolbar

FOOTBALL ART, BIG GAMES & GOOD FOOD 

Zoals je waarschijnlijk weet gaat Nederland niet naar het EK voetbal. Daar zitten we dan in de zomer. Op onze camping, met vrienden op de bank, met de hele straat. Nergens oranje te bekennen. Maar als je naar de bright side kijkt dan staan er ook heerlijke voetbalpartijen op het programma. Want Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal en onze zuiderburen België zijn er bijvoorbeeld wel bij! 

 

Daarom organiseren Martijn Pool van Art Loves Sport en Quico Touw van Cinetol in de EK maand het evenement: ART ♡ FOO(D)(TBALL).

Wat houdt dit in vraag je?

VOETBALKUNST

Art Loves Sport heeft een unieke voetbalkunst expositie samengesteld. Het verhaal: kunstenaars die echte fans zijn van het voetbalspelletje hebben een kunstwerk gemaakt van een Europese voetbal ster die zij bewonderen uit het verleden en het heden. Zeven kunstenaars stellen hun werk tentoon tijdens Euro 2016: David Diehl (Zwitserland), Marcus Marritt (Engeland), Off-Foot Soccer (VS), 8bit football (Brazilie), Marcel Labrie (Nederland), Arne Hiddingh (Nederland) and Raymond Cuijpers (Nederland). Een unieke mix van kunstenaars en hun kunstwerken. Kom langs om het met je eigen ogen te zien!

GROTE WEDSTRIJDEN

Tijdens het toernooi worden alle grote wedstrijden uit de groepsfase en alle finales op groot scherm vertoont in Cinetol. Zorg dus dat je erbij bent en jouw land, favoriete team of speler alles ziet doen om te winnen! 

GOED ETEN

Om je extra thuis te laten voelen tijdens het kijken van de wedstrijden serveren Tolbar en lokale chefs eten uit de keuken van de landen die op dat moment spelen! Tolbar serveert ook de bijpassende drankjes! Zodat jij al je aandacht kan focussen op de wedstrijd! 

Please reload

bottom of page