top of page

Sportsong of the Week #60


"Sporters​"

Lucky Fonz III

2016

Sportsong of the Week #60 already today! This weeks sportsong is a Dutch one by the musician that goes by the name of Lucky Fonz III. It's called 'Sporters' and is a critique on athletes who after their playing career want to give back to their old neighbourhood! It makes him cry haha

Full Lyrics "Sporters​" - Lucky Fonz III

Sporters die zich inzetten voor de buurt waar ze vandaan komen Daar word ik zo eenzaam van Ik word daar heel erg eenzaam van En ik weet niet eens waarom Maar ik krijg tranen in m’n ogen Ik krijg tranen in m’n ogen Als ik zo’n jongen hoor beloven Dat ie iets terug wil doen Voor de wijk waar hij toen Als jongetje Tegen een bal aan keek En dat het even leek Alsof ie in de toekomst zag... En alles ging zo snel voorbij En nu is-ie zo oud als mij En als je op die leeftijd bent Dan wordt je coach of assistent En ik weet niet eens waarom Maar ik krijg tranen in m’n ogen Ik krijg tranen in m’n ogen Als ik hem op en neer zie lopen Langs de kant van het veld En dat-ie in de rust vertelt Al die jongetjes Van de tegenpartij Zijn niet half zo slim Of zo snel als wij

En als dit is wat het leven is Dan hoop ik dat ik mij vergis Want wat ben ik dan voor een halve man Als ik niet eens ‘ns voetballen kan? En ik weet ineens waarom En ik krijg tranen in m’n ogen Tranen in m’n ogen Ik heb me zo hard voorgelogen Dat ik een sukkel zou zijn Als ik sprong voor de trein Omdat ik altijd dacht Als ik geen bal meer zag dat het me beter leek Dat ik dan maar helemaal nergens maar naar keek


Recent Posts
Archive
bottom of page