top of page

Sportsong of the Week #86


"180 Linkerbaan"

Donnie ft Raymond van Barneveld

2017

Sportsong of the Week #86 is the Dutch song "180 Linkerbaan [180 Left Lane]" by Donnie featuring darts world champion and legend, and his hero, Raymond van Barneveld. Unlikely friends, make for interesting collaborations. Rustaagghh! [take it easy!]

Full Lyrics

[Intro: Donnie & Raymond van Barneveld] Raya, ik zie je (One hundred and eighty) Je leerde me stunten Je leerde me splashen met munten (Dat zijn vlammetjes, beunhaas) Shout out naar Leipe Dennis, shout out naar Vjeze Fur En shout out naar Punt, Sven Punt, man bro Komt 'ie, ah [Verse 1: Donnie & Raymond van Barneveld] We gaan vol in die bamischijf Echte Hagenaren Tom Beugeldijk (Beugelsdijk) Ik zette Nederlands darten op de kaart Praat met u als je tegen me praat Ben de grootste stunter in de room 5 keer wereldkampioen, ik kom Gucci tot de schoen (Alles Gucci) Gooi jaarsalaris op een truitje We eten goed, kijk het welvaartsbuikje Vroeger postbode, nu moneyman Ik heb Iron Man behang (Rustaagh) Ga op de foto met je chickie, designer kleding is voor mij een prikkie Het is RvB, the people's champ Ze schreeuwen Barneyarmy als ik tegenstanders crank Werd wereldkampioen terwijl ik 3-0 achter stond Zeg me wie er mentaler dan mij komt [Hook: Raymond van Barneveld] We gaan 180 linkerbaan, triple zo hard als toegestaan We gaan 180 linkerbaan, zuig daar maar een puntje aan We gaan 180 linkerbaan, triple zo hard als toegestaan We gaan 180 linkerbaan, zuig daar maar een puntje aan [Verse 2: Donnie & Raymond van Barneveld] Ik kon spelen voor PDC, maar splash liever al m'n money in de P.C Tabakka op de lip, vodka'tje of 2 Stemklank is schor, net Russ Bray Shout out naar Ray, jij leerde me wat winnen was Trofee's winnen, alles designer in die kledingkast Smijten met pijlen en met tegels Alles wat ik zeg dat zijn quote's voor die tegels Nederlands, dat is niet bepaald mijn ding Maar de taal van money kent geen correcte spelling Doe je ding, niemand gaat het voor je doen Ze gunnen je alles maar geen duizend euro schoen Ga voor eeuwige roem, settle niet voor less Wees geen B-merk maar Hermès Nu kom ik tot de kern van het verhaal Volg je hart en kom mentaal [Hook: Raymond van Barneveld] We gaan 180 linkerbaan, triple zo hard als toegestaan We gaan 180 linkerbaan, zuig daar maar een puntje aan We gaan 180 linkerbaan, triple zo hard als toegestaan We gaan 180 linkerbaan, zuig daar maar een puntje aan [Outro: Donnie & Raymond van Barneveld] Ik zie je pols is zwaar je gaat bijna door je rug Alles Apple he, alles Apple Ey, maar hoor dan, ik heb een keer met drie pijlen heb ik 180 gegooid, man, ik was echt blij, man Met drie? Ik een keer met een pijl 220 Hoe dan? Rechtstreeks in het stopcontact, ja Ey Donnie, jij komt toch uit Amsterdam? Ja gap, sowieso Weet je wat het beste is uit Amsterdam? Nou? De trein terug naar Den Haag


Recent Posts
Archive
bottom of page